A vuajmë nga depresioni? 1 në 4 persona të rrezikuar, pacientë dhe adoleshentët – A2

A vuajmë nga depresioni? 1 në 4 persona të rrezikuar, pacientë dhe adoleshentët

Nëse mendoni se jeni imun ndaj depresionit, gaboheni! 1 në 4 persona është i rrezikuar të preket nga sëmundjet e shëndetit mendor. Ashtu si në gjithë botën edhe në Shqipëri, mjekët po përballen me rritje të rasteve me depresion. Madje një pjesë e pacientëve që iu drejtohen urgjencave për sëmundje të ndryshme, rezultojnë se nuk kanë dhimbje fizike, por crregullime mendore.