A2 Business – 24/11/2021

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:36

A2 Business – 24/11/2021

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:36

Sot gjithmonë e më shumë flitet për borxhet. Borxhe të familjeve, të bizneseve, borxh të buxhetit të shtetit. Një situatë që ka ardhur duke u rënduar nga pandemia e COVID 19 dhe që po vijon ende me rritjen e çmimeve, që është bërë thuajse e papërballueshme për një pjesë të mirë të shqiptarëve. Të dhënat e Bankës Botërore tregojnë se 33% e popullsisë sonë jeton në varfëri dhe ky është niveli më i lartë se në të gjitha vendet e rajonit. Ku mund të marrësh borxh sot? Çfarë borxhi merret, me çfarë kushtesh dhe interesash? A ka mundësi që borxhi që merret të kthehet apo ai pasohet me borxhe të tjera dhe gjithçka futet në një spirale të rrezikshme.

A2 Business – 24/11/2021

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:36

Sot gjithmonë e më shumë flitet për borxhet. Borxhe të familjeve, të bizneseve, borxh të buxhetit të shtetit. Një situatë që ka ardhur duke u rënduar nga pandemia e COVID 19 dhe që po vijon ende me rritjen e çmimeve, që është bërë thuajse e papërballueshme për një pjesë të mirë të shqiptarëve. Të dhënat e Bankës Botërore tregojnë se 33% e popullsisë sonë jeton në varfëri dhe ky është niveli më i lartë se në të gjitha vendet e rajonit. Ku mund të marrësh borxh sot? Çfarë borxhi merret, me çfarë kushtesh dhe interesash? A ka mundësi që borxhi që merret të kthehet apo ai pasohet me borxhe të tjera dhe gjithçka futet në një spirale të rrezikshme.