A2 Business, me Aurora Sulçe, çdo të mërkurë, ora 21:30

Përditësuar më: 22/9/2021, ora 10:15

A2 Business, me Aurora Sulçe, çdo të mërkurë, ora 21:30

Përditësuar më: 22/9/2021, ora 10:15

Në A2 Business trajtohen çështjet kryesore të aktualitetit ekonomik, nga vendi, rajoni dhe bota. Na ndiqni me ekspertët më të mirë të ekonomisë dhe financave, akademikë, përfaqësues të biznesit, drejtues të institucioneve shtetërore dhe institucioneve financiare ndërkombëtare, me producenten ekzekutive për biznesin, Aurora Sulçe, çdo të mërkurë, ora 21:30 në A2 CNN.

A2 Business, me Aurora Sulçe, çdo të mërkurë, ora 21:30

Përditësuar më: 22/9/2021, ora 10:15

Në A2 Business trajtohen çështjet kryesore të aktualitetit ekonomik, nga vendi, rajoni dhe bota. Na ndiqni me ekspertët më të mirë të ekonomisë dhe financave, akademikë, përfaqësues të biznesit, drejtues të institucioneve shtetërore dhe institucioneve financiare ndërkombëtare, me producenten ekzekutive për biznesin, Aurora Sulçe, çdo të mërkurë, ora 21:30 në A2 CNN.