Sfidat e ministrave të rinj të ekonomisë

Përditësuar më: 25/2/2021, ora 16:33

Sfidat e ministrave të rinj të ekonomisë

Përditësuar më: 25/2/2021, ora 16:33

Deputetja e Partisë Socialiste, njëherazi ish-ministre për Zhvillimin e Ekonomisë, Milva Ekonomi dhe eksperti Adri Nurellari kanë komentuar në studion e A2 Business Week të Aurora Sulçes sfidat e ministrave të rinj të ekonomisë.

Sfidat e ministrave të rinj të ekonomisë

Përditësuar më: 25/2/2021, ora 16:33

Deputetja e Partisë Socialiste, njëherazi ish-ministre për Zhvillimin e Ekonomisë, Milva Ekonomi dhe eksperti Adri Nurellari kanë komentuar në studion e A2 Business Week të Aurora Sulçes sfidat e ministrave të rinj të ekonomisë.