A2 CNN në Ukrainë dhe Poloni, luftë dhe krizë emigrantësh

Publikuar më: 1/3/2022, ora 21:05

A2 CNN në Ukrainë dhe Poloni, luftë dhe krizë emigrantësh

Publikuar më: 1/3/2022, ora 21:05

Ekipet e A2 CNN kanë mbërritur në terrenin e luftës në Ukrainë, atje ku po ndodh kjo ngjarje historike, ku e gjithë bota ka sy e veshë se çfarë do të ndodhë.