A2 në Prishtinë, në ditën historike të Kosovës

Kosova nga sot ka ushtrinë e saj. 10 vite pas shpalljes shtet i pavarur, Kuvendi miratoi ligjin që i hap rrugë shndërrimit të Forcës së Sigurisë, në ushtri të Kosovës, me 107 vota pro. Pas shpalljes së Pavarësisë në vitin 2007 kjo është padyshim dita më e rëndësishme për shtetin e Kosovës. Gazetarja Marsela Karapanço ka ndjekur gjatë gjithë ditës zhvillimet në Kosovë, duke na sjellë një tablo të plotë, që nga votimi dhe deri te festa që kanë bërë qytetarët në rrugët e Prishtinës.

 • LAJMI I FUNDIT | Rama: 30 Qershorin e fituan qytetarët edhe për ne
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Gjithçka vjen pas 30 qershorit duhet ta fitojmë ne për qytetarët
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria u kërcënua, u godit, u lëkund, por nuk u rrëzua falë SHBA e BE
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria sot është çliruar nga makthi i gjysmës së parë të vitit
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më djegie mandatesh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më parti molotovësh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ata që ndërmorën këtë aventurë, e pësuan edhe për të tjerët që vijnë pas
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Qëndruam në anën e duhur të historisë
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Zgjedhjet tona të brendshme nuk mund t’i ngjajnë zgjedhjeve të mëparshme
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: S’mund të ketë deputetë që shkojnë te njerëzit javën e fundit të fushatës
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kush s’i përgjigjet ritmit të 30 qershorit, del nga projekti i vitit 2021