A2 News, partner ekskluziv i CNN në Shqipëri, nis transmetimin – A2

A2 News, partner ekskluziv i CNN në Shqipëri, nis transmetimin

Sot në tregun mediatik shqiptar hyri një televizion i ri. Ky është A2 News, partneri ekskluziv i CNN në Shqipëri. A2 News është një televizion informativ 24 orësh, frymëzuar dhe në bashkëpunim me gjigantin botëror mediatik CNN.

Shkarkoni aplikacionin e A2