A2 ngjitet në Jezercë, bukuritë dhe adrenalina që të jep maja më e lartë në veri

Publikuar më: 26/9/2022, ora 15:32

A2 ngjitet në Jezercë, bukuritë dhe adrenalina që të jep maja më e lartë në veri

Publikuar më: 26/9/2022, ora 15:32

2694 metra mbi nivelin e detit, maja e Jezercës në veri të vendit, është një sfidë dhe atraksion i lakmueshëm për cilindo që ka pasion ngjitjet në male. Sa e vështirë aq edhe bukur është eksperienca e atyre që e përjetojnë. A2 ka ndjekur një grup të apasionuarish drejt majës me te larte të alpeve shqiptare.

A2 ngjitet në Jezercë, bukuritë dhe adrenalina që të jep maja më e lartë në veri

Publikuar më: 26/9/2022, ora 15:32

2694 metra mbi nivelin e detit, maja e Jezercës në veri të vendit, është një sfidë dhe atraksion i lakmueshëm për cilindo që ka pasion ngjitjet në male. Sa e vështirë aq edhe bukur është eksperienca e atyre që e përjetojnë. A2 ka ndjekur një grup të apasionuarish drejt majës me te larte të alpeve shqiptare.