A2 siguron draft-vendimin: BE jep dritën jeshile për çeljen e negociatave

Bashkimi Europian do t’i japë dritën jeshile çeljes së negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e veriut, thuhet në një dokument të parë nga A2. “Në vazhdën e progresit të shënuar në reforma dhe përmbushjen e kushteve të vendosura unanimisht nga Këshilli në Qershor të 2018-s, Këshilli Europian vend të hapë negociatat më Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, thuhet në draft-vendim.