A2 Sot, ora 14:00 – 02/07/2019

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 21 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 9 të shëruar në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 13 raste personel shëndetësor dhe pacientë në spital
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 1050 raste në total, 205 janë raste aktive