A2 Speciale/ Kequshqyerja e fëmijëve

Publikuar më: 20/11/2021, ora 12:27

A2 Speciale/ Kequshqyerja e fëmijëve

Publikuar më: 20/11/2021, ora 12:27

Kequshqyerja e fëmijëve nuk është një mit apo fenomen i rrjeteve sociale për të bërë lajm dhe ofruar këshilla për t’u lexuar. Nëse zbresim në terren, lehtësisht shohim që konsumimi i ushqimeve të pashëndetshme nga fëmijët dhe adoleshentët, është një fakt dhe një këmbanë alarmi për familjen dhe institucionet.

A2 Speciale/ Kequshqyerja e fëmijëve

Publikuar më: 20/11/2021, ora 12:27

Kequshqyerja e fëmijëve nuk është një mit apo fenomen i rrjeteve sociale për të bërë lajm dhe ofruar këshilla për t’u lexuar. Nëse zbresim në terren, lehtësisht shohim që konsumimi i ushqimeve të pashëndetshme nga fëmijët dhe adoleshentët, është një fakt dhe një këmbanë alarmi për familjen dhe institucionet.