Abetarja e përbashkët nis rrugëtimin në Kosovë në ditën e parë të hapjes së shkollave

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:18

Abetarja e përbashkët nis rrugëtimin në Kosovë në ditën e parë të hapjes së shkollave

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:18

Abetarja e re mbarëkombëtare nis rrugëtimin e saj, fillimisht nga Kosova. Në ditën e parë të vitit të ri shkollor kryeministri Albin Kurti dhe ministria e arsimit të Shqipërisë Evis Kushi prezantuan nga Gjakova tekstin e njësuar për fëmijët e klasave të para. Por dita e parë e shkollës në Kosovë ka qenë e pazakontë. Në të gjithë territorin e vendit asnjë shkollë nuk I ka hapur dyert për nxënësit.

Abetarja e përbashkët nis rrugëtimin në Kosovë në ditën e parë të hapjes së shkollave

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:18

Abetarja e re mbarëkombëtare nis rrugëtimin e saj, fillimisht nga Kosova. Në ditën e parë të vitit të ri shkollor kryeministri Albin Kurti dhe ministria e arsimit të Shqipërisë Evis Kushi prezantuan nga Gjakova tekstin e njësuar për fëmijët e klasave të para. Por dita e parë e shkollës në Kosovë ka qenë e pazakontë. Në të gjithë territorin e vendit asnjë shkollë nuk I ka hapur dyert për nxënësit.