Abilekaj: Letra e Ramës? Veprim i vonuar, por nuk ishte ftesë për dialog

Gazetari Enton Abilekaj i Dosje.al komenton për A2 CNN ngjarjet e fundit të politikës shqiptare, duke filluar nga letra e dërguar përmes rrjeteve sociale nga kryeministri Edi Rama, dhe e drejtuar liderit të opozitës Lulzim Basha.