Abilekaj: SPAK-u e “internoi” dosjen 184 në Dibër, dështim total

“SPAK-u mund të merret me çdo administrator që blen një fshesë me korrent dhe nuk merret dot me asnjë zyrtar të lartë që mund të vjedhë zgjedhjet”.

Kështu u shpreh në A2 Enton Abilekaj, drejtues i “dosja.al”, teksa theksoi se SPAK nuk ka asnjë ndryshim nga Prokuroria e Krimeve të Rënda dikur.