Absolut 4, Dritan Shano: Dalja e Metës në ekran i prish punë Berishës

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 21:37

Absolut 4, Dritan Shano: Dalja e Metës në ekran i prish punë Berishës

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 21:37

I ftuar në Absolut 4, analisti Dritan Shano, komentoi krizën që ka përfshirë Partinë Demokratike dhe përfshirjen e Presidentit në këtë çështje.

Absolut 4, Dritan Shano: Dalja e Metës në ekran i prish punë Berishës

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 21:37

I ftuar në Absolut 4, analisti Dritan Shano, komentoi krizën që ka përfshirë Partinë Demokratike dhe përfshirjen e Presidentit në këtë çështje.