Absolut 4 – Olta Xhaçka dhe sfidat e diplomacisë shqiptare

Ministrja e Jashtme Olta Xhaçka në një intervistë me Merita Haklaj tregon për përgjegjësitë e vendit që pritet të jetë anëtar i Këshillit të Sigurimit të OKB-së, sfidat e integrimit dhe marrëdhënia me Kosovën.