Abuzimi 1.2 milionë euro, Gjykata lë në qeli zyrtarët e financave dhe përmbaruesin

Publikuar më: 13/1/2023, ora 16:28

Abuzimi 1.2 milionë euro, Gjykata lë në qeli zyrtarët e financave dhe përmbaruesin

Publikuar më: 13/1/2023, ora 16:28

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë "arrest në burg" për sekretarin e përgjithshëm të Ministrisë së Financave, drejtorin juridik të saj dhe një përmbarues. Ata akuzohen për "shpërdorim të detyrës" me pasojë rrezikun e një dëmi prej 1.2 mln euro në buxhetin e shtetit.

Abuzimi 1.2 milionë euro, Gjykata lë në qeli zyrtarët e financave dhe përmbaruesin

Publikuar më: 13/1/2023, ora 16:28

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë "arrest në burg" për sekretarin e përgjithshëm të Ministrisë së Financave, drejtorin juridik të saj dhe një përmbarues. Ata akuzohen për "shpërdorim të detyrës" me pasojë rrezikun e një dëmi prej 1.2 mln euro në buxhetin e shtetit.