Abuzimi me fëmijët, sociologia: Temat me natyrë seksuale të vështira të trajtohen nga shqiptarët

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 20:13

Abuzimi me fëmijët, sociologia: Temat me natyrë seksuale të vështira të trajtohen nga shqiptarët

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 20:13

E ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, aty ku u trajtua çështja e abuzimit me fëmijët në familje dhe në shkolla, sociologia Entela Binjaku u shpreh se temat me natyrë seksuale janë të vështira të trajtohen nga shoqëria shqiptare.

Abuzimi me fëmijët, sociologia: Temat me natyrë seksuale të vështira të trajtohen nga shqiptarët

Përditësuar më: 9/11/2021, ora 20:13

E ftuar në Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, aty ku u trajtua çështja e abuzimit me fëmijët në familje dhe në shkolla, sociologia Entela Binjaku u shpreh se temat me natyrë seksuale janë të vështira të trajtohen nga shoqëria shqiptare.