Abuzimi me të miturat, mbetet në qeli babai i 6-vjeçares. Apeli 12 vjet burg rojës së shkollës

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:04

Abuzimi me të miturat, mbetet në qeli babai i 6-vjeçares. Apeli 12 vjet burg rojës së shkollës

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:04

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë "arrest ne burg" për babain 27-vjeçar të akuzuar për dhunimin e vajzës së tij 6-vjeçare. Ndërsa Apeli i Tiranës konfirmoi dënimin me 12 vite burg për Abaz Dogën, 65- vjeçarin rojë shkolle të akuzuar për abuzimin seksual me një minorene dhe fajësinë e tre të bashkëpandehurve të tij.

Abuzimi me të miturat, mbetet në qeli babai i 6-vjeçares. Apeli 12 vjet burg rojës së shkollës

Publikuar më: 2/11/2021, ora 17:04

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë "arrest ne burg" për babain 27-vjeçar të akuzuar për dhunimin e vajzës së tij 6-vjeçare. Ndërsa Apeli i Tiranës konfirmoi dënimin me 12 vite burg për Abaz Dogën, 65- vjeçarin rojë shkolle të akuzuar për abuzimin seksual me një minorene dhe fajësinë e tre të bashkëpandehurve të tij.