Abuzimi në Kavajë, “marshim i heshtur” nga qytetarët – A2

Abuzimi në Kavajë, “marshim i heshtur” nga qytetarët

Pas ngjarjes së Kavajës qytetarët përmes organizimit në rrjetet sociale kanë nisur një tubim, duke e cilësuar “Marshim i heshtur”, për mbrojtjen e fëmijëve nga dhuna seksuale dhe jo vetëm.