Abuzimi në shkolla, Mehmeti: Një pjesë e drejtorëve janë pijedashës. Jemi shoqëri që i dhunojmë femrat nga lindja deri në vdekje

Publikuar më: 9/11/2021, ora 20:48

Abuzimi në shkolla, Mehmeti: Një pjesë e drejtorëve janë pijedashës. Jemi shoqëri që i dhunojmë femrat nga lindja deri në vdekje

Publikuar më: 9/11/2021, ora 20:48

Ndriçim Mehmeti, ekspert i arsimit, u shpreh në Debat me Alba Alishanin, aty ku u diskutua për abuzimin me të miturit në shkolla dhe familje, së shoqëria shqiptare është maskiliste dhe i dhunon femrat gjatë gjithë jetës.

Abuzimi në shkolla, Mehmeti: Një pjesë e drejtorëve janë pijedashës. Jemi shoqëri që i dhunojmë femrat nga lindja deri në vdekje

Publikuar më: 9/11/2021, ora 20:48

Ndriçim Mehmeti, ekspert i arsimit, u shpreh në Debat me Alba Alishanin, aty ku u diskutua për abuzimin me të miturit në shkolla dhe familje, së shoqëria shqiptare është maskiliste dhe i dhunon femrat gjatë gjithë jetës.