“Administro paratë e tua, kultivo të ardhmen tënde!”

Publikuar më: 20/3/2023, ora 14:50

“Administro paratë e tua, kultivo të ardhmen tënde!”

Publikuar më: 20/3/2023, ora 14:50

“Administro paratë e tua, kultivo të ardhmen tënde!” Nën këtë moto u çel java e parasë këtë vit, 7 ditë të dedikuara për rritjen e kulturës financiare mes brezave të rinj dhe edukimit të publikut. Së bashku me guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, ministren e Arsimit dhe kreun e Shoqatës së Bankave, ishin fëmijët që dhanë mesazhet e tyre përmes punimeve.

“Administro paratë e tua, kultivo të ardhmen tënde!”

Publikuar më: 20/3/2023, ora 14:50

“Administro paratë e tua, kultivo të ardhmen tënde!” Nën këtë moto u çel java e parasë këtë vit, 7 ditë të dedikuara për rritjen e kulturës financiare mes brezave të rinj dhe edukimit të publikut. Së bashku me guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, ministren e Arsimit dhe kreun e Shoqatës së Bankave, ishin fëmijët që dhanë mesazhet e tyre përmes punimeve.