Admir Thanza, ish-anëtari i Gjykatës së Lartë fiton pafajësinë në Apel

Publikuar më: 27/9/2022, ora 16:39

Admir Thanza, ish-anëtari i Gjykatës së Lartë fiton pafajësinë në Apel

Publikuar më: 27/9/2022, ora 16:39

Ish-anëtari i Gjykatës së Lartë, Admir Thanza, ka fituar pafajësinë në Gjykatën e Apelit. Pas shkarkimit nga KPK Thanza u dërgua si i pandehur në Gjykatën e Tiranës për “falsifikim të dokumenteve” ku u shpall fajtor dhe u dënua me 9 muaj burg, dënim që u konvertua në 18 muaj Shërbim Prove.

Admir Thanza, ish-anëtari i Gjykatës së Lartë fiton pafajësinë në Apel

Publikuar më: 27/9/2022, ora 16:39

Ish-anëtari i Gjykatës së Lartë, Admir Thanza, ka fituar pafajësinë në Gjykatën e Apelit. Pas shkarkimit nga KPK Thanza u dërgua si i pandehur në Gjykatën e Tiranës për “falsifikim të dokumenteve” ku u shpall fajtor dhe u dënua me 9 muaj burg, dënim që u konvertua në 18 muaj Shërbim Prove.