Admir Thanza: KPK dhe KPA më diskriminuan – A2

Admir Thanza: KPK dhe KPA më diskriminuan

Ish-gjyqtari i Gjykatës së Lartë Admir Thanza, i shkarkuar nga vetting-u si person i dënuar nga drejtësia italiane, nis një tjetër betejë ligjore. Për herë të parë pas shkarkimit, Thanza flet për dënimin e tij në shtetin fqinj.