Adriatiku 4-5 ballë dhe erë e fortë në të gjithë territorin

Publikuar më: 28/9/2022, ora 07:58

Adriatiku 4-5 ballë dhe erë e fortë në të gjithë territorin

Publikuar më: 28/9/2022, ora 07:58

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja