Aeroportet anulojnë fluturimet, qytetarët protestojnë në Belgjikë kundër rritjes së çmimeve

Publikuar më: 21/6/2022, ora 11:34

Aeroportet anulojnë fluturimet, qytetarët protestojnë në Belgjikë kundër rritjes së çmimeve

Publikuar më: 21/6/2022, ora 11:34

Në Belgjikë qytetaret janë ngritur në protesta kundër shtrenjtimit të kostos së jetesës, ndërsa kërkuan më shumë masa për mbrojtjen e tyre. Grevat e shumta krijuan probleme në qarkullimin me mjete të Transportit Publik dhe fluturimet në Bruksel u anuluan. Qeveria njoftoi se ka zgjatur deri në fund të vitit masën për uljen e taksave për karburantet dhe energjinë.

Aeroportet anulojnë fluturimet, qytetarët protestojnë në Belgjikë kundër rritjes së çmimeve

Publikuar më: 21/6/2022, ora 11:34

Në Belgjikë qytetaret janë ngritur në protesta kundër shtrenjtimit të kostos së jetesës, ndërsa kërkuan më shumë masa për mbrojtjen e tyre. Grevat e shumta krijuan probleme në qarkullimin me mjete të Transportit Publik dhe fluturimet në Bruksel u anuluan. Qeveria njoftoi se ka zgjatur deri në fund të vitit masën për uljen e taksave për karburantet dhe energjinë.