Aeroporti i Vlorës, 4 vite nga premtimi i Kryeministrit

“Ne po negociojmë shumë fort me koncensionarin në Tiranë për të bërë të mundur që të vazhdojmë me ndërtimin e aeroporteve, të Kukësit, Vlorës dhe Sarandës. Janë 3 aeroporte të domosdoshme për të cilat ka interesim real”, do të deklaronte kohë më parë kryeministri Edi Rama.