Aeroporti i Vlorës, Balluku: Puna nis në 31 maj 2020

Publikuar më: 19/12/2019, ora 20:48

Aeroporti i Vlorës, Balluku: Puna nis në 31 maj 2020

Publikuar më: 19/12/2019, ora 20:48

Në Kryeministri u zhvillua aktiviteti për prezantimin e hapjes së garës për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës. Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku hapi zyrtarisht garën tenderuese për ndërtimin e aeroportit.

Aeroporti i Vlorës, Balluku: Puna nis në 31 maj 2020

Publikuar më: 19/12/2019, ora 20:48

Në Kryeministri u zhvillua aktiviteti për prezantimin e hapjes së garës për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës. Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku hapi zyrtarisht garën tenderuese për ndërtimin e aeroportit.