Aeroporti i Vlorës, operatorët kërkojnë lidhjen me aksin lindje-perëndim

Publikuar më: 15/9/2023, ora 20:26

Aeroporti i Vlorës, operatorët kërkojnë lidhjen me aksin lindje-perëndim

Publikuar më: 15/9/2023, ora 20:26

Kreu i shoqatës së tur-operatorëve Kliton Gërxhani kërkon krijimin e një aksi rrugor që lidh Vlorën me Korçën dhe Beratin për të nxitur turizmin elitar në Shqipëri. Sipas tij, kjo lidhje do të krijonte më shumë akses për turistët për të vizituar këto zona. Njëkohësisht do ta bënte dhe më funksional vetë aeroportin e Vlorës, punimet e të cilit janë duke u realizuar.

Aeroporti i Vlorës, operatorët kërkojnë lidhjen me aksin lindje-perëndim

Publikuar më: 15/9/2023, ora 20:26

Kreu i shoqatës së tur-operatorëve Kliton Gërxhani kërkon krijimin e një aksi rrugor që lidh Vlorën me Korçën dhe Beratin për të nxitur turizmin elitar në Shqipëri. Sipas tij, kjo lidhje do të krijonte më shumë akses për turistët për të vizituar këto zona. Njëkohësisht do ta bënte dhe më funksional vetë aeroportin e Vlorës, punimet e të cilit janë duke u realizuar.