Afera e inceneratorëve, Apeli i GJKKO konfirmon lënien në paraburgim të Lefter Kokës

Publikuar më: 3/1/2022, ora 09:06

Afera e inceneratorëve, Apeli i GJKKO konfirmon lënien në paraburgim të Lefter Kokës

Publikuar më: 3/1/2022, ora 09:06

Gjykata e Posaçme e Apelit la te pandryshuar masën e sigurisë “arrest me burg” për ish-ministrin e mjedisit, Lefter Koka, i akuzuar për marrjen e një ryshfeti prej 3,7 milionë euro për të favorizuar kompaninë që mori me koncesion inceneratorin e Elbasanit. Ish-ministri kërkoi liri duke pretenduar pafajësi dhe parrezikshmëri shoqërore.

Afera e inceneratorëve, Apeli i GJKKO konfirmon lënien në paraburgim të Lefter Kokës

Publikuar më: 3/1/2022, ora 09:06

Gjykata e Posaçme e Apelit la te pandryshuar masën e sigurisë “arrest me burg” për ish-ministrin e mjedisit, Lefter Koka, i akuzuar për marrjen e një ryshfeti prej 3,7 milionë euro për të favorizuar kompaninë që mori me koncesion inceneratorin e Elbasanit. Ish-ministri kërkoi liri duke pretenduar pafajësi dhe parrezikshmëri shoqërore.