Afganistani, Demiri: Katastrofë me pasoja të jashtëzakonshme, për shkak të dështimit politik dhe korrupsionit

Një nga dështimet dhe katastrofat më të mëdha në drejtim të sigurisë dhe mbrojtjes, që do të ketë pasoja të jashtëzakonshme e ka konsideruar kolonel Dritan Demiraj, marrjen nën kontroll të Afganistanit nga talebanët. I ftuar ën Ditari në A2 CNN, ai tha se investimi i 20 viteve ra për 11 ditë për shkak të dështimit politik dhe korrupsionit.