Agjencia britanike e barnave për vaksinat e AstraZeneca dhe Pfizer: Ekstremisht të sigurta

Vaksinat e Pfizer dhe AstraZeneca që iu janë injektuar miliona britanikëve, janë ekstremisht të sigurta, me përjashtim të disa efekteve anësore të lehta, deklaron autoriteti britanik i barnave.