Agjentët e FBI bastisin shtëpinë e Donald Trump

Publikuar më: 9/8/2022, ora 11:09

Agjentët e FBI bastisin shtëpinë e Donald Trump

Publikuar më: 9/8/2022, ora 11:09

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump bën me dije se shtëpia e tij në Florida është bastisur nga FBI dhe se agjentët hapën një kasafortë. Trump deklaron se shtëpia në Mar-a-Lago në Palm Beach u pushtua për disa orë nga një grup i madh agjentësh të FBI.

Agjentët e FBI bastisin shtëpinë e Donald Trump

Publikuar më: 9/8/2022, ora 11:09

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump bën me dije se shtëpia e tij në Florida është bastisur nga FBI dhe se agjentët hapën një kasafortë. Trump deklaron se shtëpia në Mar-a-Lago në Palm Beach u pushtua për disa orë nga një grup i madh agjentësh të FBI.