Agjërim në periudhë pandemie

Zonja Entela Hidri, mësuese dhe studiuese sociale, ishte në një lidhje të drejtpërdrejtë me studion e “Dita jonë” në A2. Entela është njëhërësh besimtare myslimane dhe ka nisur agjërimin e Muajit të Ramazanit të premten që shkoi. Folëm me të se si është të mbash agjërimin në një kohë pandemie dhe për gjërat e bukura që mund të bëjmë me familjen tonë, pavarësisht vështirësive të kësaj kohe.