Agjërimi në kohën e pandemisë, besimtarët myslimanë në prag të Bajramit

Fundi i muajit të Ramazanit po afron për miliona besimtarë myslimanë në botë dhe vendin tonë. Afrimi i festës së Bajramit këtë të diel, sjell sot në studion tonë. Myftiu i Tiranës, Lauren Luli, foli mëngjesin e sotëm në Dita Jonë, ku tregoi se si ishte ky muaj agjërimi, që këtë vit ndodhi në mesin e një pandemie globale.