Agron Shehaj verifikon firmat e Njësisë 5 dhe 7 në Tiranë : 98% më konfirmuan se kanë firmosur

Publikuar më: 24/11/2021, ora 10:42

Agron Shehaj verifikon firmat e Njësisë 5 dhe 7 në Tiranë : 98% më konfirmuan se kanë firmosur

Publikuar më: 24/11/2021, ora 10:42

Sipas Agron Shehajt njësia numër 5 dhe 7 neë Tirane i kanë konfirmuar se kanë firmosur me vullnetin e tyre thirrjen e Kuvendit në 11 dhjetor. Pasi u ngujua 5 orë në zyrën e Edi Palokës, Shehaj u shpreh për mediat se 98 % e demokratëve të këtyre degëve kanë nënshkruar formularin.

Agron Shehaj verifikon firmat e Njësisë 5 dhe 7 në Tiranë : 98% më konfirmuan se kanë firmosur

Publikuar më: 24/11/2021, ora 10:42

Sipas Agron Shehajt njësia numër 5 dhe 7 neë Tirane i kanë konfirmuar se kanë firmosur me vullnetin e tyre thirrjen e Kuvendit në 11 dhjetor. Pasi u ngujua 5 orë në zyrën e Edi Palokës, Shehaj u shpreh për mediat se 98 % e demokratëve të këtyre degëve kanë nënshkruar formularin.