Agroturizmi, një model i mirë i zhvillimit rural në Shqipëri

Çfarë ofron agroturizmi sot, përtej traditës gastronomike dhe ambientit më afër natyrës, dhe si mund të rritet gama e shërbimeve të ofruara? Pedagogia Eni Nasi jep detaje mbi këtë sipërmarrje që mund të shndërrohet në një kartëvizitë të mirë për vendin.