Ahmetaj: 200 milionë dollarë nga donatorët për tërmetin – A2

Ahmetaj: 200 milionë dollarë nga donatorët për tërmetin

200 milionë dollarë nga donatorët në dispozicion të situatës së krijuar nga tërmeti, deklaron ish-ministri Arben Ahmetaj duke theksuar se buxheti nuk preket dhe nuk do të ketë rritje taksash apo të borxhit publik. Parlamenti pritet te miratoje sot ne parim projektbuxhetin 2020.