Ahmeti: Pres pjesëmarrje rekord, gara është totalisht e paparashikueshme

Analisti dhe drejtori i Programacionit të Radio Televizionit Dukagjini në Prishtinë Arben Ahmeti, analizon skenarët e mundshme e të zgjedhjeve të së dielës në Kosovë. Analisti mendon se zgjedhjet do të jenë më të fortat dhe të paparashikueshmet në historinë zgjedhore, me kandidatët që sipas tij kanë mundësi të barabarta për fitore.

  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Nuk do të biem në pesimizëm për negociatat
  • LAJMI I FUNDIT | Edi Rama për A2: Tani kanë hyrë në lojë të gjithë të mëdhenjtë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ka një barrikadë nga ana e Francës për të ndryshuar natyrën e procesit
  • LAJMI I FUNDIT | Rama në Bruksel: Ndarje nga Maqedonia? S’jemi në këto kushte