Ai nuk është supersticioz, por besëtytë, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 22/7/2020, ora 09:40

Ai nuk është supersticioz, por besëtytë, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 22/7/2020, ora 09:40

Si çdo të mërkurë, edhe sot në “Dita jonë” ishte i ftuar profesori Edmond Tupja, me rubrikën e tij “5 fjalë”, ku diskutohet për gjuhën shqipe dhe fjalët e huaja që e kërcënojnë atë.

Ai nuk është supersticioz, por besëtytë, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 22/7/2020, ora 09:40

Si çdo të mërkurë, edhe sot në “Dita jonë” ishte i ftuar profesori Edmond Tupja, me rubrikën e tij “5 fjalë”, ku diskutohet për gjuhën shqipe dhe fjalët e huaja që e kërcënojnë atë.