Akademiku Fuga shpjegon sesi propagandat ndërtohen mbi bazën e psikologjisë që në fëmijëri

Publikuar më: 19/11/2021, ora 21:45

Akademiku Fuga shpjegon sesi propagandat ndërtohen mbi bazën e psikologjisë që në fëmijëri

Publikuar më: 19/11/2021, ora 21:45

Akademiku Artan Fuga ka shpjeguar në Intervistën me Merita Haklaj librin e tij ku flet për psikologjinë e fëmijës me disa prindër, për të cilën thotë se është mbështetur në teoritë e Frojdit. Përmes argumentimit me fakte, Fuga tregon sesi propagandat ndërtohen mbi bazën e psikologjisë, që në moshën kur fëmija formohet dhe mësohet me respekt të nënshtruar ndaj të rriturit. Kjo sipas tij i shkakton kaos dhe nuk krijon personalitet duke e bërë pasiv dhe pre të propagandës.

Akademiku Fuga shpjegon sesi propagandat ndërtohen mbi bazën e psikologjisë që në fëmijëri

Publikuar më: 19/11/2021, ora 21:45

Akademiku Artan Fuga ka shpjeguar në Intervistën me Merita Haklaj librin e tij ku flet për psikologjinë e fëmijës me disa prindër, për të cilën thotë se është mbështetur në teoritë e Frojdit. Përmes argumentimit me fakte, Fuga tregon sesi propagandat ndërtohen mbi bazën e psikologjisë, që në moshën kur fëmija formohet dhe mësohet me respekt të nënshtruar ndaj të rriturit. Kjo sipas tij i shkakton kaos dhe nuk krijon personalitet duke e bërë pasiv dhe pre të propagandës.