Akciza e gazit 6 lekë, Haxhi: Nuk rëndon në xhepat e qytetarëve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:58

Akciza e gazit 6 lekë, Haxhi: Nuk rëndon në xhepat e qytetarëve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:58

Ndryshimet e reja ligjore parashikojnë unifikimin e taksës mbi gazin në 6 lekë/litër. Për automjetet kjo nënkupton një ulje të kësaj barre me 2 lekë, por për familjet që ngrohen dhe gatuajnë me gaz, nënkupton një rritje të çmimit, pasi deri dje ky produkt nuk taksohej për ta.

Akciza e gazit 6 lekë, Haxhi: Nuk rëndon në xhepat e qytetarëve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 21:58

Ndryshimet e reja ligjore parashikojnë unifikimin e taksës mbi gazin në 6 lekë/litër. Për automjetet kjo nënkupton një ulje të kësaj barre me 2 lekë, por për familjet që ngrohen dhe gatuajnë me gaz, nënkupton një rritje të çmimit, pasi deri dje ky produkt nuk taksohej për ta.