Akomodimi i të pastrehëve, 42 milionë euro për hotelet dhe bonuset e qirave

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 15:19

Akomodimi i të pastrehëve, 42 milionë euro për hotelet dhe bonuset e qirave

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 15:19

Qëndrim në hotele për të kaluar më mirë situatën e përjetuar. Ishte ky standardi që u vendos me familjet që humbën banesat e tyre nga tërmeti, dhe vijon të zbatohet sot me afganët që i shpëtuan ndërrimit të regjimit. Përgjatë dimrit që pasoi tërmetin e 26 nëntorit, ishin mbi 4 mijë persona që qëndruan në hotelet në zonën e bregdetit.

Akomodimi i të pastrehëve, 42 milionë euro për hotelet dhe bonuset e qirave

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 15:19

Qëndrim në hotele për të kaluar më mirë situatën e përjetuar. Ishte ky standardi që u vendos me familjet që humbën banesat e tyre nga tërmeti, dhe vijon të zbatohet sot me afganët që i shpëtuan ndërrimit të regjimit. Përgjatë dimrit që pasoi tërmetin e 26 nëntorit, ishin mbi 4 mijë persona që qëndruan në hotelet në zonën e bregdetit.