Aksi Peqin-Belsh, gropa vijon të përpijë rrugën dhe rrezikon prej vitesh banorët

Publikuar më: 1/11/2021, ora 14:58

Aksi Peqin-Belsh, gropa vijon të përpijë rrugën dhe rrezikon prej vitesh banorët

Publikuar më: 1/11/2021, ora 14:58

A2 CNN u rikthye sërish në pikën më të rrezikshme rrugore në qarkun e Elbasanit dhe e gjeti atë në të njëjtën gjendje, në mos më keq.