Aksident i rëndë në Tiranë, makina përplas një çift dhe fëmijën e tyre

Publikuar më: 8/5/2022, ora 13:48

Aksident i rëndë në Tiranë, makina përplas një çift dhe fëmijën e tyre

Publikuar më: 8/5/2022, ora 13:48

Një aksident i rëndë është regjistruar pak më parë në zonën e ish-parkut të Autobusëve në Tiranë, ku një makinë ka përplasur një çift dhe fëmijën e tyre 3 muajsh teksa kalonin në vijat e bardha.

Aksident i rëndë në Tiranë, makina përplas një çift dhe fëmijën e tyre

Publikuar më: 8/5/2022, ora 13:48

Një aksident i rëndë është regjistruar pak më parë në zonën e ish-parkut të Autobusëve në Tiranë, ku një makinë ka përplasur një çift dhe fëmijën e tyre 3 muajsh teksa kalonin në vijat e bardha.