Aksident tragjik në Bullgari, 45 viktima, shumica shqiptarë nga Maqedonia e Veriut

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:46

Aksident tragjik në Bullgari, 45 viktima, shumica shqiptarë nga Maqedonia e Veriut

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:46

Një autobus me 52 persona në bord është përplasur dhe ka marrë flakë në Bullgari. Të paktën 45 persona, kanë humbur jetën, ndërsa 7 të tjerë janë të plagosur rëndë. Sipas informacioneve paraprake, të konfirmuara edhe nga Ministria e Jashtme, shumica e viktimave janë shqiptarë nga Maqedonia e Veriut. Mes viktimave edhe 12 fëmijë.

Aksident tragjik në Bullgari, 45 viktima, shumica shqiptarë nga Maqedonia e Veriut

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:46

Një autobus me 52 persona në bord është përplasur dhe ka marrë flakë në Bullgari. Të paktën 45 persona, kanë humbur jetën, ndërsa 7 të tjerë janë të plagosur rëndë. Sipas informacioneve paraprake, të konfirmuara edhe nga Ministria e Jashtme, shumica e viktimave janë shqiptarë nga Maqedonia e Veriut. Mes viktimave edhe 12 fëmijë.