Aksidentet në Klosh, drejtuesit e kamionëve apelojnë për më shumë kujdes

Publikuar më: 27/3/2023, ora 15:16

Aksidentet në Klosh, drejtuesit e kamionëve apelojnë për më shumë kujdes

Publikuar më: 27/3/2023, ora 15:16

13 aksidente me 28 humbje jetësh, janë statistikat fatale të segmentit rrugor Fushë Dukagjin-Kolsh, pjesë e rrugës së Kombit. Shumica e aksidenteve kanë ndodhur nga mjetet e tonazhit të rëndë. Për drejtuesit e kamionëve ky segment ka pjerrësi dhe kthesa të forta, ndërsa apelojnë për kujdes të shtuar vecanërisht nga drejtuesit e rinj të mjeteve dhe nga ata që e bjënë për herë të parë këtë segment rrugor.

Aksidentet në Klosh, drejtuesit e kamionëve apelojnë për më shumë kujdes

Publikuar më: 27/3/2023, ora 15:16

13 aksidente me 28 humbje jetësh, janë statistikat fatale të segmentit rrugor Fushë Dukagjin-Kolsh, pjesë e rrugës së Kombit. Shumica e aksidenteve kanë ndodhur nga mjetet e tonazhit të rëndë. Për drejtuesit e kamionëve ky segment ka pjerrësi dhe kthesa të forta, ndërsa apelojnë për kujdes të shtuar vecanërisht nga drejtuesit e rinj të mjeteve dhe nga ata që e bjënë për herë të parë këtë segment rrugor.