Aksidentet nga bombolat, furnizimi vetëm në pika të certifikuara, shtohen rastet e qytetarëve me djegie

Publikuar më: 5/7/2021, ora 20:58

Aksidentet nga bombolat, furnizimi vetëm në pika të certifikuara, shtohen rastet e qytetarëve me djegie

Publikuar më: 5/7/2021, ora 20:58

7 aksidente, të lidhura me bombolat e gazit janë raportuar brenda viti 2021 në vendin tonë. Rasti i fundit në Velipojë ishte edhe më i rëndi për nga përmasat e aksidentit. Sipas Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial, shumica e këtyre incidenteve ndodhin si pasojë e rrjedhjes së gazit nga pakujdesia e qytetarëve, pasi një bombolë nuk shpërthen nëse përreth saj nuk ka temperatura ekstremisht të larta.

Aksidentet nga bombolat, furnizimi vetëm në pika të certifikuara, shtohen rastet e qytetarëve me djegie

Publikuar më: 5/7/2021, ora 20:58

7 aksidente, të lidhura me bombolat e gazit janë raportuar brenda viti 2021 në vendin tonë. Rasti i fundit në Velipojë ishte edhe më i rëndi për nga përmasat e aksidentit. Sipas Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial, shumica e këtyre incidenteve ndodhin si pasojë e rrjedhjes së gazit nga pakujdesia e qytetarëve, pasi një bombolë nuk shpërthen nëse përreth saj nuk ka temperatura ekstremisht të larta.