Aksidentet Pogradec-Korçë/ Shkaqet kryesore, gabimi njerëzor dhe mjetet bujqësore

Ditët që lamë pas kanë shënuar një rritje të numrit të aksidenteve rrugore, më të theksuara këto në akset Qaf Thanë-Pogradec, Qaf-Plloçë Korçë, dhe Korçë-Kapshticë, ku janë regjistruar disa aksidente të rënda që kanë sjellë për pasojë, plagosje dhe humbje jete, pa llogaritur dëmet e shumta materiale.