Aksidentet rrugore, dyfishim gjobash, por numri i viktimave më i lartë

I shpallur si viti i sigurisë rrugore, 2020 nuk ndryshon shumë nga vitet e mëparshme ku kurba e aksidenteve vijon të jetë në rritje.

Ndonëse numri i automjeteve në lëvizje u ul për shkak të pandemisë, nuk rezultoi kështu edhe për aksidentet e rënda. Vetëm gushti la pas një bilanc me 195 aksidente dhe 24 viktima sa i përket ngjarjeve rrugore.